Efsanevi sosu ve lezzeti ile penne severlere bir yeni tarif daha ..

Malzemeler:

1 porsiyon penne makarna

200 gr tavuk göğsü

200 gr mantar

Kırmızı biber

Yeşilbiber

Krema

Süt

Tereyağı

Karabiber

Kekik

Tuz

Yapılışı:

Makarnalarımızı bir yandan standart bir şekilde haşlıyor ve ayrı tavada jülyen doğranan tavukları tereyağı ile iyicene kavuruyoruz. Üzerine biber ve mantarları ekleyip tekrar kavuruyoruz . Göz kararı Krema ve 1 su bardağı sütümüzü ekleyip köpürene kadar pişiriyoruz. Karabiber, kekik ve tuzu ekleyip süzdüğümüz makarnaları sosun üzerine ekliyoruz. Yanına garnitür olarak biraz cıtır tavuk ve patates ile servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Balkon Cafe midyatta mevcuttur.

Tuba çeker